deA | Organisatie

deA is een Coöperatie

deA is een coöperatie, een organisatie zonder winstoogmerk, van en voor Apeldoorners. Dat betekent dat leden het voor het zeggen hebben. Als lid ben je mede-eigenaar en denk en praat je mee over onze plannen en ambities. In diverse projecten werken medewerkers en vrijwilligers aan duurzame energie van en voor Apeldoorn. Zin om je in te zetten voor je buurt of voor Apeldoorn? Meld je aan.

Van en voor Apeldoorners

Hoe we aan duurzame, schone energie komen, is een urgente vraag. Door de klimaatproblemen en de Groningse gasproblemen beseft Nederland dat we over moeten naar hernieuwbare, schone energiebronnen. Wij willen dingen doen en samen kunnen we meer. Onze coöperatie zet zich in voor isoleren, zelf energie opwekken, en duurzame energie realiseren van en voor Apeldoorn. Samen werken aan onze eigen schone energiebronnen waar we zelf zeggenschap over hebben.

Coöperatieraad

Harry op 't Ende Voorzitter
Henk Doorenspleet Lid
Adèle Reiss Lid
Bas de Zwart Lid
Jasper van Alten Lid
Albert Ploeg Lid

Energieregisseurs

Je eigen huis is natuurlijk pas het begin. Het wordt helemaal leuk als je samen met je buren of wijk projecten met impact kunt opzetten. En dat is wat ik samen met bewoners wil gaan doen in Zuid. Mijn werkgebied Zuid bestaat uit de Brummelhof, het Vogelkwartier en het Staatsliedenkwartier, het Componisten- en het Rivierenkwartier.

Woon of werk je in of bij dit gebied en heb je wensen of ideeën? mail mij; ik denk graag met je mee hoe we dat zouden kunnen realiseren.

Voor alle vragen over energie kunnen bewoners van De Parken een beroep op mij doen. Ik kan bewoners online of telefonisch vertellen wat de volgende stappen op het gebied van verduurzaming in je eigen huis kunnen zijn en/of helpen bij vragen over de WarmteWijzer.

Wil je ook weten welke maatregelen voor jouw huis aan te raden zijn? Maak gerust een afspraak, ik help je graag.

Kan ik vrijwilliger worden bij deA? Ja, graag zelfs!

Onze coöperatie kan altijd mensen gebruiken die hun kennis,
kunde en ervaring willen inzetten.