Online informatiebijeenkomst Zonnepanelenactie

Alle daken zon! Met zonnepanelen wek je zelf elektriciteit op. Schone energie. En je bespaart flink op je energierekening. Een win-winsituatie dus. Maar is je dak geschikt? Kies je serieel of parallel geschakeld? Wat leveren de zonnepanelen op nu de salderingsregeling wordt afgeschaft? En hoe zit het met de btw? Op 18 juni houden we een online informatiebijeenkomst met heel veel informatie en gelegenheid voor je vragen over deze zonnepanelenactie.

Zonnepanelenactie in Apeldoorn

Vanaf 1 juni is er weer een zonnepanelenactie in Apeldoorn. De actie wordt georganiseerd energiecoöperatie deA in samenwerking met gemeente Apeldoorn en het Regionaal Energieloket en maakt het je extra makkelijk om kwalitatief goede zonnepanelen te kopen bij lokale bedrijven en: tegen een scherpe prijs.

Meer weten? Vragen?

Op 18 juni a.s. houden we samen met Energiek Apeldoorn (gemeente Apeldoorn) en de installateurs een interactief webinar met meer uitleg over zonnepanelen, over de verschillende systemen en de actie. Je kunt dan ook vragen stellen aan de installateurs.

Programma 18 juni

19.30 uur: virtueel kopje koffie en thee en oefenen met techniek
19.45 uur: inleiding
20.00 uur: interactief webinar over de zonnepanelenactie
20.45 uur: gelegenheid tot het stellen van vragen
21.00 uur: afsluiting

Heel eenvoudig – voor iedereen

Ook voor wie online bijeenkomsten niet gewend is, blijken de webinars goed te doen. We helpen je er graag bij.