deA | Warmtecamera de wijk in

Bekijk jouw huis met andere ogen

Tijdens dit mini-event komt de energiecoach s’avonds (ca 10 minuten) bij je langs. Samen maken jullie buiten (op verantwoorde wijze) een korte speurtocht met de camera langs de buitenkant van jouw eigen huis. Op de warmtebeelden kun je bijvoorbeeld zien of jouw huis al goed geïsoleerd is. Valt er nog wat te winnen? Dan kan de energiecoach een 1e advies geven en vervolgstappen voorstellen.

Hoe werkt het?

Wil je de energiecoach graag langs en samen jouw huis bekijken? Geef je dan op. Je krijgt dan tijdig te horen hoe laat en op welke dag de energiecoach bij jou langs komt. Een goed warmtebeeld kun je alleen maken als het niet al te warm is buiten en droog. Daarom starten we altijd later op de avond en kiezen we de dag van bezoek kort van te voren. Een goed warmtebeeld kun je alleen maken als het niet al te warm is buiten. Dat betekent ook dat we pas later op de avond op stap kunnen.

Weten waar jouw huis warmte lekt?

Bekijk ‘s avonds met de energiecoach met de warmtecamera jouw huis; zodat je weet wat je kunt doen om er warm bij te zitten. Meld je aan, we nemen dan contact met je op over de mogelijke dagen en het precieze tijdstip.

Mocht het event niet door kunnen gaan vanwege een te hoge temperatuur, dan krijg je dat vooraf te horen per mail.

Let op!: VOL

 deA in jouw buurt